Astro-Grázl

Když se jednička přidá k nule a pak ještě párkrát do půl tuctu vznikne byte. V ponurém bytě svítí jen monitor MacBooku do tváře osamělého stopaře. Pixely na obrazovce rychle mění svůj jas. Tak rychle, že to ani cvičené oko zkušeného pozorovatele nepostřehne. Jeho prsty hbitě kmitají nad klávesnicí a unikódové znaky se odesílají z terminálu po telefonní lince až ke vzdálenému mainframu. V cizí galaxii právě jedna hvězda zakončila svůj dlouhý život mohutným výbuchem supernovy. A v Atomu někde v serverovně se zrodil nový web.

InAstroNoviny

Instantní Astronomické Noviny jsou zpět. Jsou nové, svěží, progresivní, alternativní, nezávislé a punkové. A jsou jenom naše. Voní po kávě, chutnají po tabáku, vypadají jak uválená tráva a nesou se v rytmu reggae a ska. Nepravidelně až chaoticky Vám budou přinášet zajímavé informace z hlubin internetů a astronomického undergroundu. A když Vám to bude málo a nenajdete co hledáte ani v rozsáhlém archívu — můžete se k nám sami přidat.

Jako samizdat budou vycházet tak dlouho, dokud nás to bude bavit. Tak neztrácejte čas a čtěte. Komentujte, lajkujte na Facebooku, followujte na Twitteru, sledujte na YouTube a plusujte na Google. Zůstaňte naladěni, sledujeme Vás…

Komentáře

1 kometář k “IAN’s not dead!”

  1. MalýRetard

    Je to divné, nepřehledné, bez významu a smyslu. Pokud to ale dělají lidé z APO, tak nic překvapivého.